Friday, 5 August 2011

terlupa nak update 2 hari lepas punya story...

assalamualaikum..
aq dah xnk tanya korunk suke aq ke x..
nk tau knpe?
sebab aq tahu korunk memang suka aq..
kalau x..korunk x akan bace entry aq..kn?
haha...perasan suda..
ok...entry aq kali ni pasal si dia..
story ni sebenarnya 2 hari lepas punya..
tapi..aq lupa nk update..
aq pom xingt bende ni terjadi..
maklum laa..
aq tengah exam..hari ni baru habis...
so,sekarang boleyh laa aq share story ni dengan korunk..


kenapa dengan gambar ni?
aq bukan nk tunjuk kat korunk baby ni..
aq nk korunk tengok apa baby ni buat?
nampak kan?
ok laa..
aq sambung cerita..
2 hari lepas,ex aq call aq..
aq memang terkejut laa...
da lama kitaorang lost contact...
masa 2 aq baru bangun tido..
kan aq kena hujan masa balik dari giant?
da lupa?kalau da,kena laa tengok balik..
ok...aq teruskan..
dia call coz nk ucap selamat berpuasa..
dia mnx maaf tuk semua yang dah dia lakukan pada aq..
termasuk hancurkan hati aq..
aq cakap dengan dia macam aq cakap dengan kawan aq yang lain..
lagipom,suara org bangun tido kan serak2 basah..
alaa..macam suara ella laa..
lebih kurang mcm tu laa suara aq..
haha..perasan lagi..
da2..sambung2..
kitaorang berbual kejap..
masa nk aq putuskan panggilan..
aq dengar dia cakap"papa tetap sayang mama sampai akhir hayat papa"..
masa tu aq rasa nk gelak sampai terguling-guling..
nk tahu kenapa?
yela..korunk bayangkan..
dia mintak putuskan hubungan kami coz dia dah jumpa girl lain?
so,kenapa sekarang dia cakap mcm tu..
dia ingat aq bodo kew?
aq xnk tertipu dengan buaya macam tu..
aq da serik..
aq nak cari orang yang betol2 sayangkan aq dan jujur dengan aq..



hati aq hanya untuk orang yang tahu hargainya..
bukan untuk orang yang hanya ingin permainkannya..
aq sama seperti korunk semua..
tidak mahu ada orang ke3 dalam perhubungan..
sebab aq tahu sakitnya bila ada orang ke3 da si dia tinggalkan kamo demi orang tu..
dan sebab itu juga laa aq xnk jadik yang ke3..
aq xakan ganggu hubungan orang lain...
aq akan terus mencari  pemilik tulang rusukkku ini..
aq akan terus menunggu ADAM aq..
ok...sampai sini...
out:)

~ thankz coz sudi bace warna warni hidup AZ ~

4 budax comey nak warnai hidup az:

Popoi said...

bykkan bersaba~~

naniaimiadnan said...

nice blog...tulisan pon sdp je bace.
kalo sudi dtg la jenguk blog akak yg x seberape ek.

aiEz said...

InsyaAllah akan ketemui cinta sejati yg dicari..;)

azyhah said...

terima kasih semua...az emg da byk bersabar sebab 2 az dapt trus tersenyum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@ hak milik kekal ~warna warni hidup AZ~