Thursday, 18 August 2011

aq malu laa....

assalamualaikum...
alhamdulillah...dengan rezeki yg diberikan aq mampu berbuka puasa..
korunk makan apa?
aq?adalaa...mana boleyh bagitau...
nanti korunk jelez haha...
perasan betol aq ni...
entah2 korunk makan lagi sedap dari aq...
tapi...apa aq peduli?haha...bersyukur laa dengan apa yang ada..
aq punye entry semalam ramai yang tertipu..
haha...dorang ingat aq cerita pasal ex aq or dia..
tapi last2 aq cerita pasal fizik..
haha...
maaf laa  kepada yang telah terkena yek?
aq pom xsangka entry aq semalam boleyh tipu korunk..
sory..

untuk korunk yang terkena semalam...
sory..
aq xbermaksud pom..
aq tulis apa yang aq fikir tapi xsangka pulak yang korunk fikir aq tulis pasal ex aq or dia..
hehe..
apa2 pom..aq minta maaf..
nah!!bear comel untuk korunk...
kalau rindu aq boleyh laa peluk..
haha...
ok laa...
kembali kepada tajuk entry aq..


aq malu?
kenapa?
nak tau?
bace laa..hehe..
hari ni aq ada exam kertas sejarah..
exam pra percubaan..
aq xsangka susah gilaa jadik dax form 5 ni..
xabez2 exam..
nk buat macam man ?
nasib badan..
terima laa seadanye..
alamak...da lari dari tajuk...
sori2..
aq memang sedih laa jawab paper sejarah hari ni..
baru nak mengalirkan air mata...
tiba2 junior2 aq lalu..
sorang lalu cakap"hai kak wan"
dua orang lalu cakap"hai kak wan"
hampir 5 orang cakap bende yang sama..
segan aq bila aq tengok kawan aq..
dorang senyum jek..
siap ada yang ejek apa budax tu cakap kat aq g..
da laa mase tu ada cikgu dalam kelaz..
nk buat macam mana kedudukan aq dalam kelaz da laa tepi tingkap dekat pintu belakang pulak tu..
memang kena laa...
hari tu,mase kelaz add math..
junior aq tengah lepak dekat kerusi kat pintu belakang kelaz aq..
dorang boleyh jerit panggil aq semata-mata nk cakap hai...
malunye aq..
petang tadi pulak aq pergi bazar..
hari ni aq pergi sorang jek coz kazen aq buzy..
mase tengah pusing2 kat bazar..
tetiba aq dengar laa orang panggil nama aq..
bila aq pusing aq tengok junior aq tu tengah lambai tangan kat aq..
haha...
nak xnk aq lambai laa gak..
aq xnk dorang kecik aty dengan aq..
aq xnk bermusuh dengan sapa2...
kalau boleh aq nak berkawan dengan semua..
tapi kena ambik mase tuk kenal muka dorang..
maklum laa..aq kan mudah lupa..
hehe...






untuk sapa terima kasih ni?
pertama-untuk mereka yang mengenali aq dan yang sayangkan aq..
kedua-untuk semua kawan-kawan aq..
ketiga-untuk semua followers aq..
keempat-untuk awak yang cakap saya friendly...:)


terima kasih semua..
love u all...
awak?nmpk warna tulisan ni?
biru kan?
warna yang awk pilih untuk saya tadi..
terima kasih yer..:) <3

~ thankz coz sudi bace warna warni hidup AZ ~

2 budax comey nak warnai hidup az:

NURUL AINI NORAZMAN said...

klu malu tutup muka,.heheehhe

azyhah said...

ain...ni pom da tutup nan selimut..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@ hak milik kekal ~warna warni hidup AZ~