Sunday, 28 August 2011

nak raye....

assalamualaikum semua...
aq tengah sedih ni...
nak tau kenapa?
mesti laa sebab aq xboleyh raye...
 aq nak raya laa...
nk raya gak..
T_T


ni kad raya tuk korunk coz sudi baca blog aq yang xpopular ni...
aq nak minta maaf dengan korunk kalau ada salah silap...
kalau ada terkutuk korunk kat blog aq...
kalau ada termarah korunk..
kalau ada termenyakitkan hati korunk...
kalau ada termencarut kat blog ni...
haha...perasan x yang semuanyer TER..
haha..kalau da TER...mesti laa xsengajakan...
haha..
so,korunk xleyh laa nak marah aq lebih-lebih sebab semua yang aq buat tu xsengaja...
hehe..
apa2 pom aq harap korunk epy baca blog aq...
semua yang ada dalam ni adalah benar semuanyer....


besok aq kena bangun awal2...
nak buat apa?
aq kene ambil abah aq kat stesen bas...
abah aq baru sampai sini esok..
abah aq kerja kat kelantan...
sebut pasal kelantan..aq rindu sangat..
aq nak balik sana..
nak jumpa kawan2 lama aq?
da 4 tahun aq kat johor...
aq nak balik sana...
aq rindu giler nak dengar loghat kelantan...
aq pom da lupa macam mana nak cakap kelantan...
bukan lupa terus tapi aq xtau nak guna macam mana...
kalau chat or mesej or call kawan2 aq kat kelantan...aq faham apa yang dorang tulis...
tapi aq xtau nak tulis gune longhat yang sama...
alamak....jangan laa hilang...nanti susah aq nak balik sana...
haha...
aq ada ajak my hubby teman aq balik kelantan lepas spm nanti...
tapi tu hanya gurau jek..
INSYAALLAH kalau ada rezeki aq balik laa...


besok tolong mak masak pulak...
hari ni aq kena pasang langsir,kemas rumah n macam2 lagi...
tadi mak aq suruh aq panjat tangga coz nak cuci kipas..
sampai akhir aq xnak...
da laa tinggi...
nak panjat tangga tuk pasang langsir pom lutut aq da menggigil...
ni kan pulak nak cuci kipas yang tinggi melekat kat siling...
mati hidup semula pom aq xnak..
haha..sory mak...anakmu ni pengecut..haha

aq ingat nak bagi hadiah laa kat my hubby...
tapi aq xtau nak bagi apa...
maklum laa aq mana pernah bagi lelaki hadiah...
aq bukan suka sangat nak bagi hadiah ni..
yang aq suka terima hadiah jek..
haha...
aq kan study lagi...
baru nak kumpul duit,cikgu nak mintak nak bayar tu laa...nak bayar ni laa...
kadang2 duit aq habis macam tu laa..
haih...
INSYAALLAH...kalau ada duit lebih lepas raya nanti aq ingat nak beli hadiah tuk dia...
nanti laa aq fikir nak bagi dia apa...
korunk ada idea x?
share laa...
aq memang xtau hadiah yang sesuai tuk lelaki..
ex aq yang lepas pom aq juz bagi lukisan yang aq lukis sendiri..
tapi aq bagi tu lepas kitorang putus laa...
aq memang suka melukis...
alaa...lukisan main2 jek..
aq gak suka karang sajak or puisi...
so,kat lukisan tu aq ada tulis puisi...
haha...
romantik x aq?
tapi dia ambik lukisan tu lepas kitorang putus laa...
then,dia cakap menyesal pulak putus dengan aq...
lantak dia laa...
yang penting sekarang aq da ada my hubby..
haha...


kalau saya belikan awak ni...awak nak x?
hehe..
sebagai tanda awk milik saya..
hehe..
nak x??


~ thankz coz sudi bace warna warni hidup AZ ~

6 budax comey nak warnai hidup az:

AinsHa=( said...

selamat hari raya^^

azyhah said...

*ainsha...
tenkz...selamat hari raya tuk awk gak:)

Solihahazahar said...

wahh cincin pun bagos jgk :D

azyhah said...

*solihahazahar...
tol kew?cincin laa ek?haha

AesyaZealous said...

hai AZ:) slmt ari raya..

azyhah said...

*aesyazealous...
mat ary raye gak^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@ hak milik kekal ~warna warni hidup AZ~