Monday, 29 August 2011

aq single lagi...

assalamualaikum semua...
hari ni hari first raya...
selamat hari raya tuk semua readers...
hari ni gak dengan sah aq single balik..
haha..
sedih?
memang laa...
ni hubungan yg paling singkat..
ye laa xsampai 2 minggu pom...
haha..
da nasib aq..
selalu dipermainkan...
^_^


menangis?
mesti laa...
hari raya putus...sapa x sedih?
haha...
semalaman aq nangis...
haha...
bodohnyer aq...
walaupom kitorang kapel xsampai 2 minggu...serius aq ngaku yang aq tol2 sayang dia...
aq ingat dia x macam lelaki lain..
aq salah...dia sama jek macam lelaki yang aq kenal...
dia juz nak mainkan aq...
kenapa laa aq bodoh sangat?
sekarang aq betul2 sedih...
aq betul2 kecewa....
hati aq da hancur...
berkecai umpama kaca yang jatuh terhempas...
memang boleyh dicantum kembali dengan menggunakan gam tapi kesan retak tetap ada...
aq memang sayang giler kat dia..
cinta aq hanye tuk dia...

saya cintakan awak...
kenapa awak sanggup buat saya macam ni?
saya tol2 ikhlas dengan awk...
sampai hati awak..
saya tol2 kecewa...




~ thankz coz sudi bace warna warni hidup AZ ~

4 budax comey nak warnai hidup az:

Meyrul said...

adq phm camner prasaan akq tuh...Mmg Cdey giler..Adq pun penah alami sumer tuh...sama cam akq...time raya dia nak putoz...Cdey Giler larh....Dia larh tempat saya share citer psl Boboiboy....Wuaaa...T.T

arnabs said...

me too....waaaaaaaaa

azyhah said...

*meyrul...
akq cdey....xpew laa adq..da nsib kite cme...adq citer nan akq jek laa psl boboiboy...ehee

azyhah said...

*arnab...
xmoa ngis2...haha...cye ngis xpew...hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@ hak milik kekal ~warna warni hidup AZ~