Wednesday, 17 August 2011

i hate u,baby....

assalamualaikum...
jemput laa masuk ke negara aq ni...
haha...
argh...aq penat laa...
nmpak tajuk entry aq kali ni?.
aq rasa kalau korunk jadik aq pom...
mesti korunk jadi macam ni gak..


tengok gambar pom karunk da tau kan?
meyh aq story..
aq kenal dia sejak awal tahun lepas lagi...
masuk tahun ni,da hampir dua tahun kitaorang bersama...
memang laa aq dengan dia x selalu jumpa...
dari tahun lepas lagi...kitorang jumpa pom seminggu 2 kali jek..
tu pom kalau xada halangan..
memang laa aq tau yang dia nak sangat aq luangkan banyak masa tuk dia...
tapi...aq malas laa..
da laa susah nk faham dia...
aq ni memang menyampah kalau susah sangat...
aq tahu dia kecewa dengan perangai aq...
aq tahu dia mesti sedih dengan aq..
tapi nk buat mcm mana...
da aq xsuka dia..xkan nk paksa pulak..
masa mula2 aq kenal dia...ok laa..
tapi bila da lame2 aq mula bosan dengan perangai dia...
suka susahkan aq...
suka buat aq tension bila fikir pasal dia..



tiap kali jumpa dia...mesti aq rasa macam nak balik rumah..
haiah...susah laa macam ni...
naik pening da aq...
berpusing-pusing da...macam gambar kat atas ni....
korunk pom mesti kesian kan aq kan?
jujur aq akui..
bukan aq xsuka dia..
sejak awal lagi aq belajar sukakan dia..
tapi...dia selalu susahkan aq...
aq muak dan bosan dengan dia..
kalau boleyh memang aq da xnk ambik tau lagi pasal dia...
tapi...aq takut dia jadi milik orang lain..
walaupom aq xsuka dia tapi aq tetap nak dia jadik milik aq...
kejam kan aq??
apa aq peduli...
haha...


hubungan kitaorang sekarang lebih kurang macam ni laa...
dia kata"i love u" tapi aq kata"i hate u"..
tapi percaya laa...
aq memang perlukan dia...
aq xnk dia jadik milik orang lain...
even aq xsuka perangai dia yang selalu susahkan aq..
aq tetap nk dia...
pentingkan diri betul aq ni?
kalau da xsuka tu lepaskan laa...
nak buat apa seksa dia...?
aq xkisah apa pom yang korunk nak cakap...
tapi aq akan ikat dia di sisi aq...
haha...INSYAALAH akan termakbul..
ek?choppp!!
korunk mesti nak tau sapa dia?
betul x?
ni aq bagitau..
dia ialah...

haha...aq memang xminat gila subjek ni...
tapi dia penting tuk aq berjaye..
hehe...
wiss me gu luck kay??
out..
love all my readers

~ thankz coz sudi bace warna warni hidup AZ ~

1 budax comey nak warnai hidup az:

Naveen Nair @ ALv!N_LEE said...

apa ni byk spelling mistake???adoi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@ hak milik kekal ~warna warni hidup AZ~