Wednesday, 21 September 2011

izara , cik lyssa , ekspresi kehidupan dan final hope....

assalamualaikum semua...
sihat?
mesti laa kan?
kalau x sihat mcm mana korunk boleyh blogwalking lak...
hehe...
ada yg siap on9 and main game lagi(lebih kepada diri sendiri)...
haha...
nampak x tajuk entry kali ni?
aq rase korunk mesti kenal dengan blog2 ni kan?
so,aq bukan nak kutuk dorang semua  ni...
aq juz nak kongsikan dengan orang lain tentang dorang ni...
seriously speaking i'm one of their big fan...
aq memang minat gila dengan blog dorang...
setiap entry dorang aq bace...
hehe...



blog ni memang lawa laa...
akq ara selalu tukar header and semua header dier cntik2...
blog dia pom sweet..
aq suka bace entry akaq ara...
aq pom da lupa macam mana aq jumpa blog ni...
aq ni suka blogwalking xtentu hala...
so,first aq tengok blog ni,...aq memang terkejut gila...
nak tau kenapa?
meyh aq story sikit...
haha...
mase aq jumpa blog ni..header yang sama macam ni..
cuma ada rumput kalau x silap aq...
first aq tengok encik eit(akaq ara punya cinta hati...hehe)....
muka dier sama macam second ex aq...
haha...
sebab tu laa aq terkejut..
tapi lepas tengok nama and teliti betul2...bukan laa...xsama pom
hahaa....lepas tu xsangka aq boleh minat dengan blog ni..
akq jangan marah ek?adq pom pernah duk kelantan 13 tahun^_^



sejak aq mula2 kenal tentang blog lagi aq memang suka blog ni...
aq suka cara kak lyssa....
setiap komen dier reply...
die x sombong pom...
ramai kat luar tu yang suka bace blog dier kan?
aq pom salah sorang gak...
blog dier pom lawa sangat...
dulu memang laa aq xminat sangat pink ni...
tapi...lepas tengok blog kak lyssa yg comel ni aq tertarik lak dengan warna pink...
so, sekarang pom aq da x anti lagi dengan warna pink...ehee...
entry kak lyssa pom best2...
i like it..


jujur aq cakap...blog ni memang happening giler...
xkira laa aq tengah sedih or happy...aq akn gelak biler bace entry kartun milik en.azmeer...
memang best...
aq memang suka...
aq ni ada masalah kalau bace tulisan panjang2...tapi kalau aq tulis panjang2 xapa...
haha..pelik kan aq?
abaikan...kembali ke en.azmeer...
aq pom xtau macam mana aq boleh jumpa blog ni...
aq da lupa...
tapi..aq memang suka bace blog ni sebab dier buat aq happy...
kalau aq tension...blog ni laa yang aq cari...
aq peminat setia kartun en.azmeer^_^


akhir sekali...
final hope...blog milik ku azhar...
tapi aq rasa korunk lebih kenal dier dengan panggilan "abah"
aq memang suka bace blog ni...
sweet giler...
entry dier pom tidak terlalu berat...
maksudnyer isu yang dia nak bagitau tu,semua orang pernah alami...
bukan laa isu luar alam...
aq pom suka bace blog ni...
walaupom tulisan dan ukan kartun macam en.azmeer tapi aq tetap akan bace...
hehe...
teruskan berblogging yer..


ni yang aq paling minat laa...
bukan maksud aq xbace entry korunk...
setiap update korunk aq bace...
jangan risau..
aq masih mencari tambahan tuk jadikan blog yang aq minat bertambah...
so,kenalkan laa aq dengan blog korunk...yer

out

~ thankz coz sudi bace warna warni hidup AZ ~

7 budax comey nak warnai hidup az:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. terharu la ngn entry ni.. ta sangka ada gak yg sudi bce entry blog akak.. alamak bf akak ada kembar eh? dea owg perlis la syg.. :)

p/s : bla na ltk blog akak kt bloglist adik? :P

azyhah said...

*Ara-afiq
hehe...sbo2..INSYAALLAH adq latk...hehe

Zme Ahmad Shahruddin said...

pheuwittts! terharu :')
terima kasih saya tak expect pun ada orang baca blog picisan saya. i'm really appreciate with you. thanks. have fun with your blog. take care. salam :))

azyhah said...

*zme ahmad shahruddin...
same2...ur blog emg best...love it...:).tenkz sudi lawat

Lyssa Faizureen said...

hehehe .alahaii , Blog Lyssa pun ada terselit sekali ler.. alahaii .. malu nyer * Mana nak letak muka huduss nih . hik3! btw , thnx sebab review blog Lyssa yang takseberapa tuh . ehee~ thnxx .. meh , nak kiss ciket ! muahx@!

azyhah said...

*lyssa faizureen...
haha...same2 akq...p blog akq emg cun pom cm tuan dier gak..hehe...

azyhah said...

*lyssa faizureen...
haha...same2 akq...p blog akq emg cun pom cm tuan dier gak..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@ hak milik kekal ~warna warni hidup AZ~