Saturday, 31 December 2011

hOoRaY...2o12 Is CoMiNG

assalamualaikum semua sayangku...
xsabar nak buat countdown tahun baru...
nanti kite buat countdown same2 ea...
^_^


lagi berapa jam jek...
xsabar pom ade...
2o11 ?
yosh , same macam korunk...
tahun yang byk kenangan...
lgipom tu tahun akhir aq kat smk bukit pasir..
gelagat kawan2 sekelas yang giler2...
tido mase cikgu mengajar...
kene marah...
result exam yang teruk dalam ujian bulanan...
memang best zaman sekolah...
kawan2 sekarang semua da busy...
da xboleyh nak luangkan mase mcm dulu...


kisah cinte aq yang pelik...
cinta monyet laa katakan..
ahakz...>_<
ape2 pom , aq happy dengan hidup aq walaupom kadang2 aq rse mcm nak give up bile gagal..
tapi , dengan sokongan parents , family  , members and teachers..aq berjaya bgun...
tahun depan aq harap dpt jumpe MR RIGHT...
kehkehkeh...
cuma aq xyakin sgt dengan percintaan jarak jauh ( PJJ )
ade budax ajak aq kapel...
sorang dari kelantan...
kawan aq satu sekolah dulu...
sebaya dengan aq...
and lagi sorang dari kl...
sebaya dengan rez...
tapi aq xnak kapel jauh2..
sory..

sO, HaPpY nEw YeAr...



~ thankz coz sudi bace warna warni hidup AZ ~

1 budax comey nak warnai hidup az:

emma michiyo said...

dah ciap dah meh cinie kita daftar c-box http://pulau92.blogspot.com/2012/01/tutorial-9-cara-cara-daftar-cbox.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@ hak milik kekal ~warna warni hidup AZ~