Monday, 26 December 2011

cOnTeSt AkU DaN DiA...

assalamualaikum semua...^_^


tetibe aq rse mcm nak join contest laa...
kali pertama nak join ni..ehee...
jom join ramai2  contest sweet ini ....
meyh bace cerita pasal aq dengan erry...


kitorang kenal melalui FACEBOOK . perkenalan yang simple . tapi mase first time die tegur aq , aq da ade pakwe . mse tu aq bru kapel dgn K.H aq selama 3 hari . malam tu jek laa kami chatting . lepas tu kitorang xpernah tegur lagi . die pom xpernah muncul kan diri kat ruang chatting . aq pulak xpernah ambik tau hal die . lebih kurang 4 bulan lepas tu , ade orang tegur aq kat chatbox . profil picture and nama die da bertukar , so , aq xkenal sgt . bile aq check pic kat fb die , baru aq sedar yang aq pernah chatting dengan die dulu . mse ni hubungan aq dengan rezman tergantung . kami rancang nak berbuncang pasal hubungan kami lepas aq habis spm . aq dengan erry chat macam biase dan kami tukar nombor phone . kami berkawan . serius aq ckp  yang aq senang berkawan dengan die . die selalu ade untuk aq . sepanjang aq spm , die temankan aq study setiap malam . die takut kalau aq tertido mase bce buku , so , die mesej aq . die tggu smpai aq habis study . selagi aq x selesai study , die xtido . kitorang makin hari , makin rapat . kitorang jumpe kali pertama hari selase . mase tu kat tempat aq ade pasar malam . hari isnin sebelum tu aq ade bgitau die yang aq nak pergi pasar malam , then , die ajak jumpe . kitorang rncg nak jumpe . tapi ptg tu abg aq gune moto . pukul 5.30 die xbalik lagi . so , kami batalkan rancangan kami tuk berjumpa . pukul 6.oo abg aq balik . aq mesej erry ckp abg aq da balik and aq nak keluar laa pergi pasar malam . erry ckp yang aq memang sengaja xnk jumpe die . aq jawab kalau nak jumpa turun laa tempat aq . dari tempat die ke tempat aq ambik mase dalam 30 - 40 minint dan aq xsangka yang die sanggup dtg . lepas pertemuan tu , kitorang lepak sekali lagi sebagai kawan . kertas spm aq tggl 2 subjek lagi . erry mula jauhkan diri dari aq bila aq bgitau die yang rez mesej dan ckp sayang kat aq . aq bgitau perkare tu dgn erry .bila erry ckp yang die doakan aq bhgie dengan rez memang aq rase kehilangan . baru aq sedar yang aq sayang kat erry .  aq pkse rez bgitau hala tuju hubungan kami . rez ckp yang die xmampu bhgie kan aq . aq bgitau kat erry . erry lamar aq tuk ntah kali ke berapa . dan aq setuju tapi kami akan rasmikan hbgn kami pada pukul 12.00 malam sempena bufday die yang ke - 2o . die sibuk sikit malam tu sebab kene rewang sempena majlis perkahwinan jiran die . tepat pukul 12.00 , die tepom aq . kitorang berbual macam biase tapi xlama sebab die kene buat kerja . pukul 4.oo pagi , sekali lagi die call aq ckp yang die baru balik . aq suruh die tdo sebab besok die kene rewang lagi . pukul 9.oo  , sekali lagi die call . die baru bgun tdo , suare die da jadi serak2 basah da . haha . lepas tu , sama macam pasangan lain , ade gdoh , ade baik . sejak seminggu lalu , kitorang loss contact . die juz inform yang die ade masalah dan mntak aq bagi ruang tu sementara . aq anggap hbgn kami da ptus tapi die xanggap macam tu . die ckp yang die cuma perlukan waktu tuk cari ketenangan dan selesaikan masalah die . aq masih berharap yang die akan kembali . aq rindu waktu bersama nya . aq rindu suara nye . ape2 yang berkaitan diri nya , aq rindu . setiap kali on9 , aq mesti bukak wall die . beberapa hari lepas die mesej aq kat fb , die mntak maaf kalau aq sakit hati . tapi die kene selesaikan masalah die dan die xnk aq terlibat . aq harap die kembali . aq cuma nak die tau yang aq sayangkan die .



ni laa gmbar my dear erry . xhandsome ? so what ? aq sayang die . 
aq cuma harap kami mampu teruskan hubungn ni . 
pray for us ^_^



~ thankz coz sudi bace warna warni hidup AZ ~

2 budax comey nak warnai hidup az:

emma michiyo said...

thnkzz coz join

azyhah said...

*kak emaa...
sjew jek nk join...cm best jek..ehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@ hak milik kekal ~warna warni hidup AZ~