Thursday, 24 November 2011

MiNgGu YaNg BoLeYh BuAt Aq GiLeR...

assalamualaikum...
haih...minggu yang series penat..
bukan jek dari segi jasmani tapi gak dari segi emosi and semua segi laa...
mau x giler aq...
minggu ni jek ade 2 subjek killer...
da laa aq xminat dua2 subjek tu..
ngee...
xsuka tol laa...
xsangka soklan nye susah (bg aq laa , bg dax yang minat subjek tu or yang pandai tahap gaban tu msti ckp senang)...



yeay..gambar ni memang tepat kene batang hidung aq sendiri..
batang hidung korunk ?
mane laa aq tau...
cer korunk tnye batang hidung korunk tu..ade x terasa dengan gmbar ni ?
haha...
da2 jgn layan statement x msuk akal tu...
series aq ckp aq memang suka MATH tapi aq tersangat laa xsuka dengan ADD MATH..
aq pom xtau kenapa aq xngam dengan add math...
add math buat aq pening...
sebab tu aq suka sangat tidur dalam kelas mase add math..
haha..da xphm , nk buat mcm mana lagi ?
cara terbaek..tido laa...
da nk exam baru nk nyesal..alahai..
soalan add math memang susah giler..
da berpusing2 kepala aq nk jawab...
ngee..serik2..


lepas add math , esoknye fizik...
YA ALLAH..ape kew susah sangat ?
aq nmpak byk bintang kat keliling kepala aq ni..
ngee...
malam tu ingtkan nak bace fizik ...
tapi..kepala aq sakit giler...
ni mesti pasal add math ni...
nak bce pom da xmasuk dalam kepala..
memori full..haha..otak aq ckp cmtu..
korunk mesti xcaye kan ?
xpew..memang aq tipu pom..
hahaha...
nk x nk malam tu aq terpaksa tido awal tanpa bace buku fizik pom...
aq kunci jam pukul 2.00 a.m tuk study...
tapi pukul 12.30 a.m , erry mizkol sebab xreply mesej die...
lepas tu terus aq bangun and study..nasib baik sakit kepala da hilang..
erry temankan aq study sampai pukul 2.oo..
setengah jam pastu aq tido balik...
dalam pukul 3.30 a.m...
rez mesej tnya aq tengah study kew...
bila aq ckp aq tgh tido , mula laa die membebel sebab aq ada ckp nak bgun pukul 2.oo tuk study...
bila aq ckp aq da study baru die senyap..hehehe...
tengah mesej dengan rez , aq boleyh tetido lak..
kesian rez..
xpew laa..salah die jugak..yang mesej pepagi buta tu apsal lak ?

ape2 pom tggl kimia and biologi..
then aq da merdeka..
xsabarnye nak habiz...

peace yo!


~ thankz coz sudi bace warna warni hidup AZ ~

3 budax comey nak warnai hidup az:

DIEDA said...

Addmath taktahan :D

TiraPengemis said...

add math mmg complicated....try ur best ok..act, its fun..hehehee

KizZ said...

Huhuh...biasalah tu...keep on berusaha,jangan putus asa k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@ hak milik kekal ~warna warni hidup AZ~